پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

مخالفت 85 درصدی کویتی‌ها با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

نظرسنجی اندیشکده آمریکایی، مخالفت گسترده کویتی‌ها با برقراری روابط با تل‌آویو و حمایت بیش از نیمی از‌آن‌ها از حفظ روابط حسنه با ایران را نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۲۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، نتایج نظرسنجی «اندیشکده واشنگتن» حکایت از آن دارد که 85 درصد اهالی کویت مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس هستند.

به نوشته وبگاه «میدل ایست مانیتور»  علاوه بر حمایت گسترده کویتی‌ها از عدم برقراری روابط با تل آویو،  52 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی اندیشکده مذکور حمایت خود را از «نیروی مقاومت حماس» بیان کردند.

به نوشته این وبگاه، 63 درصد اهالی کویت همچنین در رابطه با طرح پیشنهادی آمریکا در زمینه مذاکرات فلسطین با رژیم صهیونیستی گفته‌اند که کشورهای عربی باید در این مذاکرات حاضر باشند.

در حالی‌که در این نظرسنجی حمایت از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در این کشور یک و نیم میلیون نفری فراتر از 5 درصد نرفت، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه موفق به کسب حمایت 64 درصد از  اهالی این کشور شد.

نظرسنجی اندیشکده واشنگتن همچنین مشخص کرد که 52 درصد اهالی کویت بر این باورند که این کشور باید روابط حسنه‌ خود با ایران را حفظ کند. چندی قبل نیز «شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت در نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض خواستار تداوم رابطه با ایران شده بود.

60 درصد اهالی کویت نیز معتقدند که اصلاحات سیاسی و اقتصادی داخلی مهمتر از منافع خارجی است.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار